Warning: The magic method ColibriWP\PageBuilder\DemoImport\Hooks\ImportHook::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/a/2/horsterpark.nl/httpd.www/wp-content/plugins/colibri-page-builder/src/DemoImport/Hooks/ImportHook.php on line 111 Warning: The magic method ColibriWP\PageBuilder\OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/a/2/horsterpark.nl/httpd.www/wp-content/plugins/colibri-page-builder/src/OCDI/OneClickDemoImport.php on line 557 Huisdierenlease – Horsterpark

Huisdierenlease

Lease een huisdier

Vaak horen we van ouders dat hun kinderen een huisdier willen, maar ze niet zeker weten of ze een huisdier (en vooral de verzorging ervan) leuk blijven vinden. Om te voorkomen dat dieren worden gekocht en vervolgens weer naar de winkel worden teruggebracht, op marktplaats terecht komen of gedumpt worden op de kinderboerderij, hebben we hier iets voor bedacht!

Hoe werkt het?

Bij Kinderboerderij Horsterpark kun je vanaf nu je eigen huisdier leasen! Zes weken lang mag je uitzoeken of je een geschikt huisdierbaasje bent. Voor een klein bedrag lease je twee cavia’s inclusief kooi. 

Verzorgingsboekje

Je krijgt het verzorgingsboekje ‘Meer plezier voor je huisdier.’ Daarin zit een afvinklijst waarop je elke dag ziet wat je moet doen om je cavia’s gezond en vrolijk te houden.

Diploma

Heb je goed best gedaan en zijn je nieuwe huisdieren gezond en blij? Dan krijg je aan het einde een echt diploma.

GEEN konijnen

We hebben er bewust niet voor gekozen om ook konijnen te leasen, omdat deze dieren ook sociale dieren zijn en het het beste is als ze met twee konijnen bij elkaar zitten. Het vervoer van kooien die zo groot zijn dat er twee konijnen in kunnen zitten is te onhandig om te realiseren.

Winterperiode

Omdat de cavia’s bij ons als het ware ‘buiten’ staan, is het tot het voorjaar niet mogelijk om te leasen. De overgang van een warme kamer naar een koude stal zou te groot worden. 

Kosten

De kosten om twee cavia’s te leasen zijn €15,00. Je mag de cavia’s dan 6 weken houden en krijgt een kooi met toebehoren mee. Voor de kooi betaal je €35,00 borg, dit krijg je aan het einde weer terug, als de kooi onbeschadigd is.

Houden?

Wil je de cavia’s aan het einde van de 6 weken houden en je hebt goed voor ze gezorgd, dan mag dat als we voldoende cavia’s hebben! Voor € 7,50 per stuk mag je ze dan houden. Dan moet je nog wel een kooi en toebehoren voor de diertjes kopen. . 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar kibo@horsterpark.nl