Warning: The magic method ColibriWP\PageBuilder\DemoImport\Hooks\ImportHook::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/a/2/horsterpark.nl/httpd.www/wp-content/plugins/colibri-page-builder/src/DemoImport/Hooks/ImportHook.php on line 111 Warning: The magic method ColibriWP\PageBuilder\OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/a/2/horsterpark.nl/httpd.www/wp-content/plugins/colibri-page-builder/src/OCDI/OneClickDemoImport.php on line 557 Algemeen – Horsterpark

Algemeen


Het Horsterpark Duiven

Het Horsterpark is een uniek nieuw gecreëerd recreatiegebied in Duiven. De gebouwen (de kinderboerderij, het Theepaviljoen en de beheerderswoning) zijn in 2006 in één weekend door vrijwilligers opgebouwd. 

De naam verwijst naar een gebiedje in de omgeving dat van oudsher de Horst heet. U vindt hier mooie sportvelden met daar omheen een prachtig bos waar goed aangelegde wandel- en fietspaden doorheen slingeren. Kenmerkend is de vijverpartij met daar vlakbij een evenemententerrein.

U vindt er diverse inheemse boomsoorten maar ook een leuk speelbos, een kinderboerderij voor de kinderen en een paviljoen met een terras aan het water. Een park dat de moeite waard is en al is uitgegroeid tot een echte blikvanger.

Wat verder zo bijzonder is aan het Horsterpark, is dat het park met alle voorzieningen werk biedt aan een groot aantal mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken op de diverse locaties in het park en nemen tevens een deel van het onderhoud voor hun rekening.