Warning: The magic method ColibriWP\PageBuilder\DemoImport\Hooks\ImportHook::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/a/2/horsterpark.nl/httpd.www/wp-content/plugins/colibri-page-builder/src/DemoImport/Hooks/ImportHook.php on line 111 Warning: The magic method ColibriWP\PageBuilder\OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/a/2/horsterpark.nl/httpd.www/wp-content/plugins/colibri-page-builder/src/OCDI/OneClickDemoImport.php on line 557 Horsterpark Honden Help Halfuurtje – Horsterpark

Horsterpark Honden Help Halfuurtje

Bij de Kinderboerderij in het Horsterpark (gratis) advies inwinnen over het gedrag van uw hond, kan dat?

Ja, dat kan. De kinderboerderij boerin is namelijk ook hondentrainer (diploma Kynologisch instructeur en Pro Dog Trainer) en zij biedt u de mogelijkheid om tijdens het Horsterpark Honden Help Halfuurtje één vraag te stellen over het gedrag van uw hond.

Het gaat als volgt:

stap 1

U stuurt een mail naar kibo@horsterpark. In die mail vermeld u de naam, leeftijd, geslacht, en ras van uw hond. En natuurlijk uw eigen naam.

stap 2

Vervolgens stelt u de vraag en wel beginnend met de volgende woorden: Mijn vraag is…..

stap 3

Dan geeft u aan op welke dag en tijdstip u het liefst een afspraak heeft. Keuze uit maandag, woensdag en vrijdag tussen 10 en 16.30 uur. U krijgt dan een mail terug met de exacte datum en tijd. Waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met uw voorkeur.

stap 4

U komt (zonder uw hond) naar de kinderboerderij en daar wordt uw vraag behandeld.

stap 5

U betaald niets.

Ter verduidelijking

Natuurlijk denken wij niet dat het gedrag van uw hond ineens compleet gaat veranderen na een gesprek van een half uur met u, maar wie weet kunnen we u net even een tip geven waar u mee verder kan. 

Voorwaarden

voorwaarde 1

Het gesprek vind plaats zonder hond.

VOORWAARDE 2

Bij dringende vragen van onze medewerkers en of noodgevallen komen onze medewerkers op de eerste plaats.

VOORWAARDE 3

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen op het afgesproken tijdstip, dan horen wij dat graag middels een telefoontje of een email.

VOORWAARDE 4

U mag maximaal 1x per 6 weken gebruik maken van deze mogelijkheid, met een maximum van 4x per jaar.