Gebruikersprotocol
feestjes paviljoen Horsterpark

Beste gasten van het Theepaviljoen in het Horsterpark,
U heeft wat te vieren of te herdenken en gaat gebruik maken van ons theepaviljoen.
We hebben daarover reeds afspraken gemaakt wat betreft uw horecawensen.
Bij deze leggen we u ook onze gebruiksregels voor om te zorgen dat uw feestje of herdenking goed verloopt voor u en uw gasten, maar ook voor ons en met name de bewoners aan de rand het Horsterpark.

1. We vinden het aantal van maximaal 80-90 bezoekers ideaal. We richten ons op kleinschalige, rustige bijeenkomsten c.q. feestjes.

2. De gewenste eindtijd is rond de klok van 24.00 uur, met uitloop voor vertrekkende bezoekers en opruimen van uw bezittingen.

3. U wijst uw gasten erop dat ze het park via de Heilweg (met de auto) benaderen en alleen parkeren op de parkeerplaats in het midden van het park. Indien er meer dan 40 auto’s worden verwacht, openen we een extra parkeerplaats. U geeft dat van tevoren aan. U vraagt uw gasten met klem niet in de aangrenzende wijken te parkeren.

4. U verzoekt uw gasten bij vertrek zo rustig mogelijk het park weer te verlaten via de gekomen toegangsweg. (Dus niet toeteren en dergelijke als afscheid) Ook luidruchtig zijn buiten het paviljoen stoort wellicht de omwonenden.

5. Op het terras mag in de avond geen muziek ten gehore worden gebracht. Binnen is (Live) muziek mogelijk, maar het volume moet beperkt blijven en passen bij de aard van het paviljoen en haar omgeving. Stampende bands, pop- en rock muziek voluit zetten, is niet mogelijk.

6. We houden de voordeur van het paviljoen zoveel mogelijk gesloten. In overleg kunnen we beslissen om laat op de avond via de achterdeur gasten te laten vertrekken indien er nog muziek te horen is.We hopen dat met deze maatregelen uw feestje of herdenking in goede orde kan plaatsvinden.

Directie Stichting Activiteiten Horsterpark